www.kca.se
Valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Sekretesspolicy

Vi har en online orderformulär för kunder att begära produkter, information och tjänster. Vi samlar både kontaktinformation och ekonomisk information från kunder. Kontaktinformation används för att skicka orderkvitton till våra kunder. Det finns ett alternativ att avstå från att ta emot framtida e-postmeddelanden. Finansiell information används endast för att fakturera kunder för varor och tjänster som de har begärt. Vi har en online orderformulär för kunder att begära produkter, information och tjänster. Vi samlar både kontaktinformation och ekonomisk information från kunder. Kontaktinformation används för att skicka orderkvitton till våra kunder. Det finns ett alternativ att avstå från att ta emot framtida e-postmeddelanden. Finansiell information används endast för att fakturera kunder för varor och tjänster som de har begärt.

Säkerhetsåtgärder på plats för att hjälpa produktkunder inkluderar: Säkerhetsåtgärder på plats för att hjälpa produktkunder är:

Personlig information, särskilt den av känslig natur, hanteras endast av kvalificerade medarbetare. Den hålls inte i öppna serverområden. Personlig information, särskilt den av känslig natur, hanteras endast av kvalificerade medarbetare. Den hålls inte i öppna serverområden.

Överföringen av känslig personlig information, såsom kreditkortsnummer, görs inte om inte informationen har krypterats med de godkända metoderna. Överföringen av känslig personlig information, såsom kreditkortsnummer, görs inte om inte informationen har krypterats med de godkända metoderna.

Val / Opt-Out Choice / Opt-Out Review

Vi håller inte din information för att skicka den vidare. Ingen av dina uppgifter kommer att vidarebefordras till en tredje part. Din information hålls bara för revisioner, kundspårning, kreditkortsföretagets krav och bankregler.

Vi uppmuntrar kunder att maila oss när som helst information ändras, så att informationen är uppdaterad i vårt system. Vi uppmuntrar kunder att maila oss när som helst information ändras, så att din information förblir uppdaterad i vårt system.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.kca.se