www.kca.se
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Shipping

Vi stöder det snabba sättet USPS och DHL för att skicka ditt paket.

Du kan njuta av gratis frakt nu!

Leveranstid:

1. Normala order: Alla beställningar skickas ut nästa arbetsdag. Så om du beställer när som helst före 11:59 CDT kommer ditt paket att skickas ut nästa morgon. Weekend order kommer att skickas på följande måndag morgon. Som generell regel är bearbetningstid plus frakttid lika med total leveranstid.

När din beställning är placerad kommer du genast att få ett Orderbekräftelse-e-postmeddelande. Kontrollera din e-postadress (eller skräppost) för att visa bekräftelse på din beställning. På nästa arbetsdag får du ett annat e-postmeddelande med spårningsnumret. Ta bort dessa e-postmeddelanden tills du får paketet!

2. Omsändningsorder: Om ditt paket skulle stoppas av tullen kommer vi att skicka samma kvantitet gratis till en gång, men du måste erbjuda en ny adress. Vi kommer att märka dig så snart vi bekräftar att din order stoppas. Återkommande order kan inte avbrytas.

3. Majoriteten av order skickas inom 1-2 dagar så snart din beställning bekräftas. Skickade beställningar kan inte avbrytas.

Bearbetningstiden varierar vanligtvis från 24 timmar till 2 arbetsdagar. Bearbetningstiden inkluderar att bekräfta din beställning, överföra informationen till lämpligt lager och förpacka varan för frakt. Efter bearbetningen är klar och frakt börjar, leveranstiden är frakttidpunkten från varuhuset till din fraktadress. Ytterligare förseningar kan inträffa under månaderna september - mars på grund av den stora efterfrågan och tunga belastningar på posttjänster och tullar.

Observera att eventuell frakttid som anges på vår hemsida eller ges av kundtjänstrepresentanter är endast uppskattningar. Vi kommer att göra vårt yttersta för att se till att du får paketet i tid, men vi är inte ansvariga för fraktförseningar, vilket kan påverkas av fraktfirma, leveransdestination, väder, semester eller felaktig / otillräcklig leveransinformation.

Vi accepterar Visa Card, Western Union och Money Gram, och här är detaljerna:

1). Visa kort

Beställ online, och betala till sist, det är lätt.

2). Överföring via. Western Union. (1-2 timmar)

Vänligen kolla Western Unions webbplats för att få mer information om penningöverföringen

Vänligen kontakta online-tjänsten online eller maila till oss när du avslutar ditt register.

avkastning

Först och främst vill vi att du ska vara lycklig. Vårt högsta prioritet är att erbjuda bästa möjliga service, och det är därför vi vill ha den bästa avkastningspolicyn som finns tillgänglig. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, kan du returnera artikeln för återbetalning. Retur måste innehålla kvitto och varorna måste vara i original skick, inklusive etiketter och etiketter. När vi mottar den returnerade varan kommer vi att kreditera ditt konto eller skicka objektet senast inom 10 arbetsdagar. Så om du inte är 100% nöjd med våra varor, kan du returnera dem för återbetalning eller byta dem till nya varor under följande villkor:

1.Vi har skickat felanmälan till er: I det här fallet kan du returnera produkterna, vi byter ut de rätta gratis och vi kommer att ta fraktkostnaden för avkastningen.

2.Om vår vårdslösa förpackning har / har er / har skador på mer än 30% av den totala kostnaden: i så fall måste du skicka tillbaka retur- och utbytesbegäran inom 48 timmar efter att du har fått paketet. Dessutom måste du ta bilder och erbjuda alla detaljer om de skadade paketen. Vi utbyter endast produkterna vid naturliga kalvar och skadan är över 30% av den totala kostnaden.

3.Mis-levererade artiklar: För misslevererade varor (varan skickades inte var beställd), en gång bekräftad, ansvarar vi för ett varuhus och eventuella fraktkostnader. Om du väljer det, kan du även returnera varan och få full återbetalning eller gratis ersättning.

4. Färg eller storleksfel: Om färgen eller storleken på objektet du mottog är inte det som beställdes, kan du få full återbetalning eller gratis ersättning. (Detta gäller inte om färgskillnaden orsakas av din bildskärm. )

Så här återgår / byter produkter:

Som en av anledningarna till ovanstående kan du be om återvändande och utbyte och du måste skicka e-post eller kontakta Live Help för att berätta detaljerna först. Då måste du erbjuda mer bevis som bilder och beskrivningar av skadorna. Vi kommer att kolla på problemen inom 48 timmar och vi kommer att svara dig så fort vi bekräftar alla detaljer. Om din retur och utbyte skulle accepteras måste du skicka tillbaka de skadade produkterna till oss som originalförpackning. Vi skickar objektet igen så snart vi får dina returnerade produkter.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.kca.se